6 Módját, hogy Zsírt Éget Egész Nap

6 Módját, hogy Zsírt Éget Egész NapAdjon az anyagcserét segítő kezet, miközben az anyagcsere-tüzelés fontos szempont a fogyás. Íme 6 egyszerű, de hatékony módja, hogy zsírt éget a nap folyamán:

#1 Kezdeni A Napot, A Helyes Utat.

Meg nem is, a kávé, nem kellene az első dolog, amit meg kell. Adjon az anyagcsere optimális reggel fokozza a zsírégetést iszik 12-20 oz a víz, citrom, amely egy nataliprize2010.eu nagyszerű módja annak, hogy feldobja a h2o! Miért olyan fontos ez azért van, mert mindenki felébred, kiszáradt-e, ital, koffein vagy alkohol. Ha kiszárad, nem lehet zsírt égetni, mert a szervezet túl elfoglalt megelőzése, a kár, valamint védi magát a hatások a kiszáradás. Az is fontos, hogy akár egy snack vagy reggeli számított 45 perc ébredt fel, mert nem akarom, hogy hagyd, hogy a tested bele éhezés, tárolási mód, mert éget izom, bolt kövér, ahelyett, hogy megvédje magát! Legyen szó arról, hogy 1-2 Evőkanál. a mandula vaj, mielőtt a reggeli edzés, vagy eszik a vegetáriánus 2/3 tojás omlett 1/3 – 1/2 avokádó + 1 csésze bogyós utána, hogy motiválják az anyagcserét, hogy zsírt éget egész nap!

#2 egy Edzés!

Ha meg akarod tartani a zsírégetést, már mennem kell. Hogy vagy képes, hogy elérje az edzőteremben, az első dolog reggel (miután a snack a tipp #1), vagy csak a lépcsőn, egész nap a munkahelyen, lesz egy ebéd járni – az a fontos, hogy a mozgó megtalálni egyszerű módon szorítani fitness be a sűrű nap. Mivel a szervezet kell a szénhidrát, hogy felépüljön az edzés, mentse a nagyobb, egészségesebb étkezés utána.

#3 Fogyaszt Fehérjét Csomagolt Reggeli#3 Fogyaszt Fehérjét Csomagolt Reggeli

Mindig győződjön meg róla, hogy elég fehérjét, egészséges zsírok, hogy indul a nap. Az energia után reggeli a 2/3 tojás, 1/3 – 1/2 egy avokádó, 1 db gyümölcs vagy Reggeli Taco jelentősen nagyobb lesz a fenntartása, hogy hosszabb, mint a szénhidrát-nagy tál müzlit. Gondolj úgy, hogy ha szeretné, hogy csökkentse a “szénhidrát-chase-sóvárgást”, energia csökken, hogy gyakran a hit, a később közép-reggel és/vagy késő délután, a kulcs az, hogy növeli a fehérje, egészséges zsírok korábban a nap. Az avokádó, áfonya nagy reggeli kiegészítések, mert tápanyagban gazdag superfoods, hogy könnyedén hozzá a napi étrend.

#4 A D-vitamin!

Kiadások a ebédszünet kívül, vagy egy gyors séta során a munkanap lesz, hogy egy hatalmas különbség. Figyelembe 10-20 perc a napsütésben, többnyire védelem nélkül (de mindig csak az arcát) segít, hogy természetes módon fokozza a szervezet D-vitamin szintje. Annyi előnye a D-Vitamin – erősíti az immunrendszert, energiát szinten, összességében hangulat!

#5 Hidratálás!

Ez az egyik legfontosabb kulcs a fogyás, zsírégetés. Már annyiszor korábban, de a valóság az, – a legtöbb ember még mindig nem isznak, mint az emberi test vágyik működik optimálisan! Igyál vizet a nap folyamán, valamint, hogy a napi cél 64-80 uncia, a nyári hónapokban elveszíti több víz a verejték, annyira, hogy hidratálja a nyár folyamán előfordulhat, hogy a fogyasztói több. A kis tipp, hogy lehet, hogy nem tudja, hogy ez az ideális, hogy korlátozza a víz bevitel közben enni – inni, a legtöbb között! Ha túl sokat iszol, amíg eszel, ami megnehezíti, hogy a szervezet megemészteni szívja magába az ételt, ami sokkal később éhes. Az emésztés működik optimálisan, ha ülve, a legtöbben inkább, hogy nem ül sokáig. Szóval, mindent megtesz, amit lehet, hogy segít az emésztés optimális működéséhez, így a teljes felszívódását, hogy mit eszik.

#6 Kap 7-8 óra Pihentető Alvás Minden Éjjel#6 Kap 7-8 óra Pihentető Alvás Minden Éjjel

Akarom, hogy több zsírt éget? Aludj még, mert a hatása aludni a fogyás jelentős. Annak fontosságát, hogy a hang az alvás a #1 nem átruházható – ez az idő a test megköveteli a gyógyulni, pihenni, erőt fel a következő napra. Ha nem alszol eleget, akkor helyezi a hangsúlyt a testet, növeli a hormonok, hogy még jobban fáradt – ami a test TÁROLJA a zsír helyett zsírt éget! Egyébként érzem, túlságosan fáradt hiánya, a hang aludni is, hogy a spurs rossz szénhidrát utáni sóvárgás, a koffein, amely válhat egy ördögi kör, hogy emberek millióit jelenleg ragadt. Tipp: állítsa le az összes technológia legalább 30 perccel lefekvés előtt, beruházni egy nagy ágy/párna, használjon függönyt, majd próbálja csinál valamit, nyugodt, pihentető alvás előtt, mint az olvasás. Sip-egy álmos idő vagy a kamilla tea 60 perccel lefekvés előtt a nyugtató hatása a gyógynövények.

Ne várj, a legjobb alkalom a változtatásra, kövesse az alábbi 6 egyszerű tipp, aztán elkezdem látni a változásokat a szervezetben. Emlékszel, igaz, fogyás, hogy képes elveszíteni azt állítják, hogy a veszteség egy ideig. Drámai változások nem egyik napról a másikra – de előrelépés az idő!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *