A memória szárny, kellene?

A felejtés a kulcsot, megtalálja a kocsiját a parkolóban, hiányzik egy szakmai találkozó, memória néha játszik velünk. Mikor kell ezeket a hibákat figyelmeztet minket?

Felejtsd el. Ez pontosan az a fő feladata a memória, ami jól működik. Ez nyilvánvalóan lehetetlen, hogy tárolja az információ áramlását, ami történik velünk minden nap. “A nagyon elv a memória, hogy ürítsék ki, módosítja, illetve egyszerűsítése, a képviseletet, a memória, hogy alakult az idők során. Ez az, ami lehetővé teszi számunkra, hogy fenntartsák jelenti, hogy építsenek egy identitástudat, a folytonosság, hogy az egész, amit élünk. “- Magyarázza a Professzor Francis Eustache, úgy döntöttem, elnöke a tudományos tanács a B2V Observatory a Emlékezni.

Egyszerű figyelemelterelés, vagy hullámzó emlék?

De amikor a memória csúszik, ez ad hibákat, amelyek minket a szerencsétlen pozíciókat. Nem Egyszerű figyelemelterelés, vagy hullámzó emlék?tudja, hogy a kezünket a ház kulcsait, hogy megtalálja a kocsiját egy szupermarketben parkoló, arról nem is beszélve, hogy este a barátokkal, akik zapped. Azonban ezek a kis mulasztás nem kóros. “Ez több, gyakran problémák a figyelmet, mint a memória,” hangsúlyozza a Professzor Eustache. Mikor menj haza, tedd fel a kulcsot, máshol jár az esze: még dolgozik (a vezető már utálatos ma), vagy már otthon (azt eszed, amit ma este?). “Ez a tipikus példa: az elme nem mondtam, hogy a memória, hogy megőrzi az információt” – mondja a szakember. Normális, hogy nincs memória. Fáradtság, nyugtalanság,

A nyomokat, hogy észrevegyenek

A nyomokat, hogy észrevegyenekHol standokon, amikor reprodukálni ugyanazt a hibát. Felejtsd el a kocsija egyszer vagy kétszer, bérletek újra. De, ha ez még egyszer előfordul, hogy a chip a fül. Egy másik jele figyelmeztetés: ha annak ellenére, hogy a nyomokat, nem emlékszik semmire. Például, egy fontos hívást hívják. Amikor pedig a család tagjai mondja, “De ne feledd, az unokaöccse hívott, hogy szervezzen egy vasárnapi ebéd?” “Mindig az a fekete lyuk. Más mutatók kell figyelmeztetni: amikor ezek a memória hiba kíséri a nyelvi zavarok (elfelejtett egy szót), érvelés betegségek (lehetetlen kezelni több információt egyszerre), tér-időbeli zavarok (elveszíteni önmagát, egy Olyan hely, amit nem nagyon ismerős, nyaralás üdülőhely például).

A helyes reakció

Van memória konzultációk Franciaország-szerte. Gyakran az általános orvos, ki irányítja ezt az eszközt. A kíséret fontos szerepe van, mert ez egy szokatlan viselkedése, amitől a riasztót. Interjú egy orvos, neuropszichológiai vizsgálat alapján, az agy MRI, hogy lehetséges, hogy egy diagnózis. Minél több a tünetek észlelése felfelé, a több lehetséges, hogy lelassul a fejlődés egy neurodegeneratív betegség, írja be az Alzheimer-kór ellen .

Fenntartása a memória lehetséges, Minden

ez jót tesz a szívnek megőrzi a memória. Bizonyíték van arra, hogy az erős kölcsönhatások Fenntartása a memória lehetséges, Mindenközött érrendszeri mechanizmusok, illetve degeneratív idegrendszeri mechanizmusok. Ne egyél túl sok sós, túl édes, túl kövér, testmozgás, fizikai állóképesség (gyors séta …), ezek nem csak egyszerű tipp, van igazi hatása az agy. “Még a hipotézis szakasz: a hippocampus, hogy a végén a vaszkuláris területén, a gyakorlat, a sport lehetővé teszi, hogy vascularize több, ez a régió az agy kapcsolatban, hogy a memória” – jegyzi meg a Professzor Eustache. Végrehajtása több feladatot egyszerre, gyakorló feladatokat , amelyek a jó iskolai végzettség is segít fenntartani a kognitív tartalék.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *