Azt kell, hogy forduljon szemorvoshoz

Kell, hogy forduljon szemorvoshoz az első alkalommal? Díjak, várakozási idő, vizsga: fedezze fel a lényeget, mielőtt a találkozót.

Szemész: miért, hogy konzultáljon ez a szem

szakorvos szemész vagy szemész orvos szakosodott a felismerés, kezelés, mind a Szemész: miért, hogy konzultáljon ez a szemmegbetegedések, a szem, a látás zavarok . Leggyakrabban, a szemész konzultált a probléma elől (példák: távollátás, rövidlátás). Ez az egyetlen egészségügyi szakmai jogosult szemüveget felírni, vagy a korrekciós lencsék. Ez is kezelni sok szemészeti betegségek, mint például a szürkehályog, zöldhályog (degeneratív betegség, a látóideg). Ez is kezeli a megbetegedések, a szemhéjak, a könny rendszer (mint például a száraz szem ).

Lehet forduljon szemorvoshoz közvetlenül?

Általában, menj át a kezelőorvos, akik eldöntik, hogy forduljon szemorvoshoz. Tiszteletben tartásával ez természetesen érdekel által létrehozott Medicare, jobb lesz visszafizetni. Azonban bizonyos esetekben lehetséges, hogy forduljon szemorvoshoz közvetlenül, miközben fizetett, valamint, ha a következő érdekel útvonal: ez konkrét, közvetlen hozzáféréssel. Ez utóbbi elsősorban vonatkozik, az első recept a poharakat, azok megújítása, valamint az a felismerés, valamint a nyomon követés a glaukóma.

Mi ez a várakozási idő egy időpontot?

Hogy az időpontot szemész hosszú időt is igénybe vehet. Szerint a nemzeti tanulmány között, október 15-2013, január 30-2014-ben, az átlagos várakozási idő 77 nap. De minden attól függ, hogy a minisztérium. Kar magát türelem, ha él a Loire: az átlagos várakozási idő meghaladja a 200 napot. Ha él, Seine-Maritime, a Finistere vagy Isère, nem lesz sokkal jobb, ha egy átlagos várakozási idő mintegy 175 nap . Jó hír viszont, ha Párizsban él, a Bouches-du-Rhône, Hauts-de-Seine, vagy az Alpes-Maritimes:

De mit várjak a találkozót a szemész?

Ha nem tudod, hogy a családi háttér, lépjen kapcsolatba a szeretteit, amint lehetséges. Olyan De mit várjak a találkozót a szemész?betegségek, amelyek befolyásolhatják a látás: kancsalság, cukorbetegség, zöldhályog, magas vérnyomás … Is a recepteket a kezelések folyamatban. Végül az utolsó fontos pont: a szemész kell néha gyakorlat, a fundus, a szem kitágul a pupilla. Semmi sem fájdalmas (ez csak csepp a szemét), de ez nagyon ciki: a látás továbbra is homályos egy kicsit, lehetetlen vezetni, a vizsgálat után. Jobb, ha tudja!

Hogyan történik a konzultáció végzett?

A konzultáció kezdődik az interjú. A szemész megkérdezi, hogy a látogatás okát, a tünetek, az egészségügyi problémák a családban. Ő akkor teszi át különböző vizsgák, attól függően, hogy az ügy. Fájdalommentes, a legtöbbjük egyszerűen csak áll, néz az egyik vagy másik irányba, keresztül egy eszköz. Egy másik lehetséges vizsgálatot, hogy az intézkedés a szemnyomás küldött egy kis mennyiségű levegő a szemébe. Mint a csepp használt fundus, hogy ez lehetséges, hogy megjelenítsék az állam, a retina, valamint a látóideg (diagnosztizálni retinaleválás vagy glaukóma, például).

Mi az ára ?

Pénzt takarít meg, javasoljuk, hogy forduljon szemorvoshoz szerződött a szektor 1. Az ár a konzultáció rögzített 28 € ha forduljon által tiszteletben tartja az ellátás úton, vagy meghatalmazott közvetlen hozzáférés (mértéke a térítési: 70% alapján 28 €). Ha forduljon kint a keretrendszer által Biztosított, a konzultáció nőhet € 33 maximális (visszatérítés mértéke: 70% alapján € 25). A szemészek a területen 2 gyakorlat egy ingyenes díj 100 € egyes esetekben …

Hol keresse a szemész?Hol keresse a szemész?

Találni egy szemész közelében, a legjobb, hogy ellenőrizze a Medicare honlapján. Gyakorlatban
ez lehetővé teszi, hogy pontosítsa a kutatás, hogy megtalálják az orvosok gyakorló díjak túllépése nélkül. Végül, ha kell, hogy konzultáljon gyorsan (például, ha egy mérgező anyag dobták a szem), közvetlenül a legközelebbi kórház sürgősségi szemészeti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *