Hogy a halláskárosodás Megelőzésére

Hogy a halláskárosodás MegelőzéséreA halláskárosodás hatással lehet bárki: itt végre a megfelelő lépéseket, hogy megakadályozza

Probléma van a hallásoddal a televízió vagy a megértést az emberek, amikor beszélnek? Ha így van, lehet, hogy a halláskárosodás. Ez megkönnyebbülés lehet tudni, hogy néhány halláskárosodás normális, mint te kor. Körülbelül 25% – a kor között, 55, 64, van néhány halláskárosodás szerint a Mayo Klinika. Ez segít, hogy az jelei halláscsökkenés, hogyan védi a belső fül, hogy csökkentsék a hatását ez a probléma.

Figyelmeztető jelek a halláskárosodás

A halláskárosodás történhet, bármely életkorban. Azonban gyakran előfordul, lassan, idővel. Lehet, hogy nem is vesszük észre, tünetek, amikor elkezdik. Amellett, hogy nehéz tárgyalás TV-műsorok, megértő szót a tömegben, mit beszélnek az emberek, vannak más jelei halláscsökkenés, beleértve:

Tompa hangok

Hogy cseng a füle

Sziszegő a fülbe

A zümmögő a füle

Csatlakoztatva érzés a fülben

Ezek a tünetek zavarhatja a minőség, a mindennapi élet, illetve meghiúsítja a családot, barátokat. Ha továbbra is, hogy ezek a figyelmeztető jelek, egy belső fül vizsga, valamint egy hallásvizsgálat.

Okok halláskárosodás történikOkok halláskárosodás történik

Ideiglenes építmény a fülzsír vagy allergiás, lehet, hogy a fülem érzi, eldugult. Hallás problémák merülnek fel a kárt az apró szőrsejtek be a füled, mint az életkorban gyakoribb. Korfüggő hallásvesztés az úgynevezett presbycusis. Ettől rezgéseket kevésbé egyértelmű, mint kellene. Lesz hangos koncertek vagy a dolgozó hangos gépek további károkat a fül szőrsejtek. Ha a zeneipar vagy a katonai, a hangos zajokat hallani is károsíthatja a hallást.

A hatások a fejhallgató a halláskárosodás

Van még egy link között halláscsökkenés, fejhallgató — amely még befolyásolja a fiatalok. Ma, egy öt tizenéves néhány halláscsökkenés, hogy valószínűleg miatt fokozott használata fejhallgató szerint az Amerikai Osteopathic Egyesület. Ha mások is hallják a zenét a fejhallgatót, amíg hallgatják, a hangereje lehet elég hangosan, hogy halláskárosodást okozhat.

Ha szeretné, hogy hallgasson zenét, fejhallgató, viseld kevesebb, mint egy óra, egy nap, hogy csökkentse a károkat, hogy a füled. Viseljen nagy fejhallgató, amelyek illeszkednek a fülünkre, ahelyett, fülhallgató is.

Hogy a halláskárosodás megelőzésére

Ön tudja védeni a fül a hallás elvesztés, valamint a további problémák. Van néhány dolog, hogy próbálja tartani a meghallgatás jó formában:

Tisztítsa ki a fülzsír.

Csökkenti a hangos hangok.

Határ fejhallgató használata.

Füldugót, vagy a fülvédő.

Ha használja a hangos gépeket, vagy egy zajos sportesemény, hogy jelentősen csökkentse a zaj által viselt füldugót, vagy a fülvédő.

Lehet halláskárosodás fordítani?Lehet halláskárosodás fordítani?

Hátrameneti korfüggő hallásvesztés nem lehetséges. Azonban lehet javítani a hallás által viselt hallókészülékek. Ha halláskárosodás, mert egy fülgyulladás, vagy lyukas dobhártya, hogy javítható. A lyukas dobhártya lehet, hogy közel a saját. Vagy, lehet, hogy kisebb műtéti javítás.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *