Ne hagyja figyelmen kívül a merevedési zavarokat

Ne hagyja figyelmen kívül a merevedési zavarokatFérfiak: Gondolj a péniszedre, mint a kanna a szénbányában. Jelezheti az egészségügyi problémákat a nemi szerveken túl.

Azok a férfiak, akiknek nehézségei vannak az erekció megszerzésében és fenntartásában, orvoshoz kell fordulniuk

Dr. Culley C. Carson III, az UNC Orvostudományi Karának urológiai professzora. A felmerülő diszfunkciót vagy ED-t néha súlyos cardiovascularis problémák okozzák, többek között. Nagyon fontos, hogy elérjük az alapját, mi okozza.

Ez egy jó ok, hogy átvehesse a kínos helyzetet, és beszéljen orvosával. Nem csak ő hallotta mindezt előtte, de az aggodalmak kifejezése megmentheti az életét.

Addig is, itt kell tudni az erekciós zavarokat.

Mi az erekciós zavar és hány ember van?

Dr. Carson szerint az ED-t úgy definiálják, mint az a képtelenség, hogy az erekciós cégnek elegendőnek és fenntarthatónak kell lennie a szexuális közösüléshez, legalább az idő 50% -ában.

És az emberek, akik foglalkoznak vele, tudniuk kell, hogy nem egyedül vannak; Az ED nagyon elterjedt. Dr. Carson szerint a 40 év feletti férfiak 50 százaléka némi erectilis diszfunkciót tapasztal, és az előfordulás az életkorral, évtizedek óta növekszik. Például az 80-as évek 80 százaléka az ED-ben van.

Ezeknek a betegeknek a többsége közepesen súlyos vagy súlyos merevedési zavarokat okoz. Az ED-es betegek körülbelül 10% -ánál súlyos merevedési zavarok jelentkeznek, ami azt jelenti, hogy nem képesek elérni és fenntartani az erekciót biztosító céget a behatoláshoz. Más szavakkal, nem lehetnek szexuális kapcsolatok.

Ez azzal magyarázható, hogy az Egyesült Államokban körülbelül 120 millió ember van ED-val, Dr. Carson szerint – elég nagy szám, mert az emberek sosem beszélnek sokat.

De a betegek sokkal többet beszélnek, mint korábban, mondja Dr. Carson.

“A Viagra előtt, amikor az ED-t impotenciának nevezték, a betegek gyakorlatilag soha nem beszéltek róla” – mondja. Napjainkban az emberek kényelmesebbnek érzik magukat, de mégis “sok betegem, akiket a merevedési zavarral kapcsolatban látok, arra kényszerülnek, hogy partnereim lássanak.”

Miért szükséges orvos látogatása ED jelenlétében?

Miért szükséges orvos látogatása ED jelenlétében?Az embereknek “feltétlenül meg kell mondaniuk az orvosukat”, ha merevedési zavarban szenvednek, mert az ED lehet valami rosszabb dolog, beleértve a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, mondja Dr. Carson.

Ha Dr. Carson egy 30-as vagy 40-es évekbeli páciensét látja, amely új diagnózisként merevedési zavarokat okoz, tipikusan közvetlenül kardiológushoz küldi.

Dr. Carson szerint egy férfi, aki az erectilis diszfunkció új diagnózisával rendelkezik, nagyon nagy kockázatot jelent a stroke, szívroham vagy egyéb szívbetegség esetén 3-5 év alatt a diagnózis idején.

“Ha úgy gondolja, teljesen értelme van” – mondja Dr. Carson. Ennek az az oka, hogy egy erekcióhoz magas véráramlásra van szükség a pénisz nagyon kis ereiben. Tehát ha a koleszterin vagy a magas vérnyomás hátrányosan befolyásolja a véráramlást, az először a penis kis véredényeiben észrevehető hatást fejthet ki.

Ezért “ez az, amit a szénbányában lévő kanáriként tekintünk” – mondja Dr. Carson.

Az életmód kockázati tényezői, amelyek hozzájárulhatnak a merevedési zavarokhoz.

Lehetnek olyan életmódbeli változások, amelyek csökkenthetik az erekciós zavarok kockázatát.

Dohányzó. “A dohányzás az erekciós funkció legnagyobb ellensége” – mondja Dr. Carson. Számos tanulmány kimutatta, hogy a dohányzásról való leszokás visszahúzhatja az erekciós funkciót.

Táplálkozás és testmozgás. Tanulmányok kimutatták, hogy ha a páciens a testsúlycsökkenést és a testmozgást illeti, nem csak a többi érrendszeri rendszere van, de erekciója is általában javul.

Mi a teendő, ha zavarban vagy beszélni az orvosával?

A Dr. Carson erectilis diszfunkciót látogató betegek közül sokan csalódást okoznak a recepciós személyzetnek. Azt mondják: “Én a prostatámért jöttem”, vagy “Érdeklődöm a vazektómia megszerzésére”.

Az igazság a vizsga szobájában jön ki, és általában a végén, amikor a kinevezés vége. Az orvosok a “doorknob panasz” -nak nevezik, mert az a probléma, amikor az orvos szinte kihúzza az ajtót.

“Amikor azt mondják:” Valójában, merevedési problémákat okozok: kaphatok kis kék pirulákat? “- mondja Dr. Carson. Szimpatikus a betegek számára, akik zavarba jönnek, de mindig a legmegfelelőbb az aggodalmak felkeltése, mondja.

Tudja, hogy van lehetőség a merevedési zavarokra.

Az 1970-es és 80-as években nagyon kevés lehetőség állt az erekciós zavar kezelésére.

– Küldhet valakit egy pszichológiai tanácsadónak. Volt néhány sebészeti beavatkozás is, de az átlagos beteg számára nem nagyon tolerálható “- mondja Dr. Carson.

Napjainkban számos hatékony gyógymód létezik a merevedési zavar miatt. Ha egy kezelés nem működik, egy másik lehet; de készséggel kell beszélnie orvosával az Ön lehetőségeiről.

  • Pills. Gyakran az úgynevezett “kis kék tabletták” (nem mindegyik kék), ezek nagyon jól működnek a legtöbb beteg számára.
  • Hormonális kezelés https://www.bakesalebetty.com/hu/erogan-hozzaszolasok/. Az alacsony tesztoszteronszintek gátolhatják a tabletták működését. Néha a tesztoszteron gyűrődése a tabletták működését eredményezi.
  • Injekciós terápia. Nem olyan egyszerű, mint egy pirula, de nagyon jól működik sok beteg számára.
  • Penile implantátumok. Azoknál a betegeknél, akiknél nem sikerült más kezeléseket elérni, van lehetőség a péniszbeültetésre. Ezek az eszközök sebészeti beavatkozást igényelnek, amely kb. Egy órát vesz igénybe. Dr. Carson szerint az elégedettség jóval meghaladja a 90 százalékot, és visszaállítja a betegek erekcióképességét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *